• 1
  • 2
  • 3

Žalostna novica

Vse učitelje športne vzgoje in člane ZDŠPS obveščamo, da je 20.11.2023 po kratkotrajni, a hudi bolezni umrl dolgoletni predsednik ZDŠPS, profesor športne vzgoje, Marjan Plavčak.

Zvezo je uspešno vodil od leta 2005 pa vse do maja letošnjega leta. V tem obdobju smo prebrodili tako ekonomske krize, posodobitve šolskih programov kot poučevanje na daljavo med pandemijo COVID-a. Pod njegovim vodstvom smo strokovni delavci še izboljšali svoje delovanje, kot zveza pa ohranili eno vodilnih vlog v evropskem in svetovnem šolskem prostoru.

Ob izgubi izrekamo ženi in hčerki iskreno sožalje. Dragi Marjan, obljubljamo, da bomo nadaljevali in nadgradili tvoja prizadevanja za še bolj kakovostno delo na področju športa otrok in mladine. Počivaj v miru!  

Poslovilne misli našemu nekdanjemu predsedniku ZDŠPS je mogoče vpisati tudi v žalno knjigo na spletni strani.

Prof. dr. Gregor Jurak, predsednik ZDŠPS

Iskanje

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Cesta v mestni log 46
1000 Ljubljana
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive