Varstvo osebnih podatkov

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV ZVEZE DRUŠTEV ŠPORTNIH PEDAGOGOV SLOVENIJE

 

UPRAVLJAVEC PODATKOV

Upravljavec osebnih podatkov spletnega mesta Zveze društev športnih pedagogov Slovenije (www.zdsps.si) je Zveza društev športnih pedagogov Slovenije (v nadaljevanju ZDŠPS), Graščinska cesta 7, 3312 Prebold.

 

VARNOST PODATKOV

Osebni podatki se obravnavajo v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (Uradni list Evropske unije L 119/1) in z veljavno slovensko zakonodajo (Uradni list RS, št. 94/07 - uradno prečiščeno besedilo). Osebni podatki, ki jih član ZDŠPS (v nadaljevanju član) posreduje ZDŠPS, so zaupni. ZDŠPS se zavezuje, da bo osebne podatke varovala in preprečevala njihovo zlorabo.

Osebni podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim tretjim osebam. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj pooblaščene osebe ZDŠPS. Izjemoma so lahko podatki posredovani drugim pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

 

NAČIN IN NAMEN OBDELAVE PODATKOV

Posredovani podatki se obdelujejo skladno z Zakonom o vastvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 - uradno prečiščeno besedilo). Uporabljeni so zgolj za namene, za katere je član dal svoje soglasje. V primeru potrebe po nadaljnji obdelavi bo član o tem predhodno obveščen, njegovi osebni podatki pa bodo uporabljeni le, če bo podal privolitev za takšen namen uporabe.

 

VPRAŠANJA, KOMENTARJI, POHVALE IN PRIPOMBE

Svoja vprašanja, komentarje, pohvale in pripombe lahko član ali nečlan posreduje po pošti (Zveza društev športnih pedagogov Slovenije, Vprašanja, komentarji, pohvale in pripombe, Graščinska cesta 7, 3312 Prebold) ali na elektronski naslov ZDŠPS ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ). Pridobljeni osebni podatki prek navadne ali elektronske pošte so uporabljeni izključno za namen komunikacije. S pošiljanjem sporočil se član ali nečlan strinja s splošnimi pogoji Varstva osebnih podatkov ZDŠPS in uporabe spletnega mesta ZDŠPS (Piškotki).

 

PRAVICE ČLANA ZDŠPS

Član lahko kadarkoli zaprosi za seznanitev z njegovimi osebnimi podatki, ki jih poseduje ZDŠPS, za popravke ali njihov izbris. Na njegovo zahtevo mu ZDŠPS omogoči:

-          popravek oziroma dopolnitev osebnih podatkov,

-          pravico do izbrisa osebnih podatkov (pravica do pozabe),

-          pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,

-          pravico do ugovora obdelave ter

-          pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov.

 

Svojo zahtevo lahko član poda pisno na naslov ZDŠSP: Zveza društev športnih pedagogov Slovenije, Varovanje osebnih podatkov, Graščinska cesta 7, 3312 Prebold ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

V primeru kršitev varstva osebnih podatkov bo ZDŠPS nemudoma izvedel vse ustrezne ukrepe. Član bo o tem nemudoma obveščen, prav tako pa bo o tem seznanjen tudi pristojni nadzorni organ v Republiki Sloveniji – Informacijski pooblaščenec.

 

PRIVOLITEV

Z uporabo spletnih strani ZDŠPS se član ali nečlan strinja z objavljenimi pravili in splošnimi pogoji varstva osebnih podatkov. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinja s spremembami splošnih pogojev ter posledično načina in namena obdelave zbranih osebnih podatkov.

 

PRAVILA ZA PIŠKOTKE

Pravila za uporabo piškotkov so objavljena na spletni strani ZDŠPS (Aktualno/Piškotki).

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Cesta v mestni log 46
1000 Ljubljana
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive