IGLU ŠPORT, d. o. o.

IGLU ŠPORT, d. o. o., Tržaška 135, 1111 Ljubljana - Vič, nudi našim članom v svojih trgovinah po Sloveniji 10% popusta za nakupe z gotovino, 5% popusta pa za nakupe z negotovino. Popust ne velja za znižane izdelke, popusti se ne seštevajo. Ob koncu leta bo obračunan dodatni 10-odstotni letni dobropis v vrednosti 10% (osnova za dobropis je skupna vrednost vseh izdelkov, ki niso znižani za več kot 29%, kupljeni na osebno ime v koledarskem letu; osnova za dobropis se zmanjša za vrednost dobropisa, izdanega v prejšnjem letu; dobropis v vrednosti manj kot 1 EUR se ne obračunava in pošilja; pogoj za obračun dobropisa je vsakoletna registracija, ki jo član z dokazilom o članstvu za tekoče leto opravi v eni od trgovin IGLU SPORT v Sloveniji; dobropis prejmejo člani do 15. februarja za preteklo leto po običajni pošti, unovčijo pa ga lahko do 30. aprila istega leta.

Namestitev v času posveta

V kolikor v času 35. posveta športnih pedagogov Slovenije potrebujete namestitev, lahko stopite v stik z Zdraviliščem RKS Debeli rtič. Več informacij v prilogi.

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Graščinska cesta 7 
3312 Prebold
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive