Navodila za pripravo plakata

Uredništvo sprejema samo prispevke, ki še niso bili objavljeni drugje. Prispevke pošljite po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Navodila so namenjena vsem, ki želijo na posvetu predstaviti svoj poslani prispevek (ki bo v obliki članka natisnjen v zborniku) na plakatu sami ali pa jih bo za predstavitev predlagalo uredništvo.

Besedilo na plakatu ne sme biti napisano z roko.

Plakat naj vsebuje:

  • naslov (velike tiskane črke),
  • ime in priimek avtorja (male črke),
  • ime ustanove (male črke).

Gradivo na plakatu naj bo slovnično pregledano. Na plakatu naj bo prikazana kratka opredelitev predmeta in problema, določitev ciljev in hipotez, metodologija, rezultati, sklepi. Plakati prispevkov so lahko oblikovani po vaših zamislih.

Velikost plakata naj bo od 80 x 100 cm do 90 x 130 cm.

Naložite navodila za pripravo prispevka in plakata tukaj.

Iskanje

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Cesta v mestni log 46
1000 Ljubljana
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive