• 1
  • 2
  • 3

Najodličnejši raziskovalni dosežki v letu 2020

Delovna Komisija Univerze v Ljubljani za raziskovalno in razvojno delo je izbrala deset najodličnejših raziskovalnih dosežkov v letu 2020.

Med 10 najodličnejših raziskovalnih dosežkov Univerze v Ljubljani je uvščen tudi dosežek Fakulete za šport z naslovom Poznavanje medgeneracijskih sprememb v prekomerni prehranjenosti in debelosti otrok.

 

Avtorji prispevka (dr. Maroje Sorić, prof. dr. Gregor Jurak, dr. Saša Đurič, prof. dr. Marjeta Kovač, prof. dr. Janko Strel in izr. prof. dr. Gregor Starc) se ob tem dosežku zahvaljujejo vsem športnih pedagogom, ki pomagajo pri zbiranju podatkov in s svojim predanim delom v šolah, zunajšolskih dejavnostih in tudi v društvih skrbijo za zdravje otrok in mladine ter tako kompenzirajo negativne vplive današnjega življenjskega sloga otrok in mladostnikov.

Ob izjemnem dosežku čestitamo avtorjem prispevka in športnim pedagogom!

Marjan Plavčak
Predsednik Zveze društev športnih pedagogov Slovenije

Iskanje

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Cesta v mestni log 46
1000 Ljubljana
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive