• 1
  • 2
  • 3

Razpis priznanj ZDŠPS za leto 2017

Komisija za podeljevanje priznanj Zveze društev športnih pedagogov Slovenije objavlja RAZPIS za podelitev
PRIZNANJ ZVEZE DRUŠTEV ŠPORTNIH PEDAGOGOV SLOVENIJE za leto 2017

Priznanja ZDŠPS se podeljuje za dolgoletno delo ali izjemne dosežke na področju športa otrok in mladine za:

  • strokovno delo (pedagoško ali organizacijsko),
  • publicistično delo in
  • znanstvenoraziskovalno delo.

Priznanje za dolgoletno delo na področju športa otrok in mladine lahko prejme posameznik, ki je član ZDŠPS, strokovni aktiv ali regijsko društvo, ki je s svojim dolgoletnim uspešnim in ustvarjalnim delom ali z izjemnimi dosežki prispeval/-o k razvoju slovenskega športa otrok in mladine. Pri priznanju za izjemne dosežke na področju športa otrok in mladine članstvo v ZDŠPS ni pogoj.

Predlagatelji so lahko regijska društva športnih pedagogov, izvršilni odbor ZDŠPS, fakultete, Zavod RS za šolstvo in druge strokovne organizacije.

Predlogi za priznanja naj obsegajo:

  • ime in priimek oziroma naziv predlagatelja ter točen naslov, telefonsko številko in elektronski naslov kontaktne osebe;
  • ime in priimek ter naziv kandidata za priznanje oziroma naziv strokovnega aktiva ali regijskega društva ter točen naslov, telefonsko številko in elektronski naslov;
  • kronološko našteto dosedanje delo v športu;
  • navedene dosežke oziroma uspehe, zaradi katerih je kandidat predlagan za dobitnika priznanja ZDŠPS (o tej točki je potrebna obrazložitev v obsegu do 20 tipkanih vrstic).


Izvršilni odbor Zveze društev športnih pedagogov Slovenije bo na podlagi predloga Komisije za podeljevanje priznanj ZDŠPS izmed prispelih predlogov za priznanja podelil največ 12 priznanj za leto 2017.

Slovesna podelitev bo v petek, 20. oktobra 2017, v okviru slovesne otvoritve 30. posveta športnih pedagogov Slovenije na Debelem rtiču.

Predlogi za priznanja za dolgoletno delo na področju športa otrok in mladine morajo biti poslani na elektronski naslov predstavnika matičnega regijskega društva športnih pedagogov s pripisom "Priznanje ZDŠPS za leto 2017 – dolgoletno delo".

Predlogi za priznanja za izjemne dosežke na področju športa otrok in mladine morajo biti poslani na elektronski naslov Zveza društev športnih pedagogov Slovenije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na elektronski naslov predstavnika matičnega regijskega društva športnih pedagogov s pripisom "Priznanje ZDŠPS za leto 2017 – izjemni dosežki".

Predloge kandidatov za priznanja s področja Gorenjske in Ljubljane naj predlagatelji pošljejo na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Naslovi regijskih društev in elektronski naslovi predstavnikov regijskih društev v Izvršilnem odboru ZDŠPS so navedeni v tabeli v nadaljevanju.

Rok za oddajo predlogov za priznanja je ponedeljek, 25. september 2017.


Komisija za podeljevanje priznanj
Zveza društev športnih pedagogov Slovenije

Regijska društva in elektronski naslovi predstavnikov regijskih društev v Izvršilnem odboru ZDŠPS:

DUPŠV CELJE, Marjan Plavčak, predsednik ZDŠPS Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DUPŠV CELJE, Metka Umek, podpredsednica ZDŠPS Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DŠP DOLENJSKE IN POSAVJA, Mirjam Bauer Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DŠP GORENJSKE Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DŠP KOROŠKE, Danijela Ledinek Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DŠP LJUBLJANE Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DŠP MARIBOR, Boštjan Kamenšek Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DŠP MARIBOR, Boštjan Kamenšek Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DPUŠV POSTOJNE, Dušan Bajec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DŠP OBALE, Rado Gregorič Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DŠP POMURJA, Peter Juteršnik Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DŠP PTUJ, Vlado Cuš Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DŠP SEVERNO PRIMORSKE REGIJE, Vanja Žbona Fabrizio Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

Iskanje

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Cesta v mestni log 46
1000 Ljubljana
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive